Search Header Logo
Equation Expert

Equation Expert

Assessment

Presentation

•

Mathematics

•

2nd Grade

•

Hard

Created by

Teacher Jenna

Used 1+ times

FREE Resource

22 Slides • 0 Questions

1

Equation Expert

2

Answer the following equations by annotating your answers.

3

media

Annotate your answer on the white space.

1. What is 6 + 6 + 6 ?

4

Answer:

18

5

media

Annotate your answer on the white space.

2. What is the missing number in the equation

87 - __ = 79?

6

Answer:

8

7

media

Annotate your answer on the white space.

3. What is

6 x 5 + 20?

8

Answer:

​50

9

media

Annotate your answer on the white space.

4. What is 25 subtract from 150?

10

Answer:

​125

11

media

Annotate your answer on the white space.

5. What is the missing number in the equation ___ + 250 = 1000?

12

Answer:

​750

13

media

Annotate your answer on the white space.

6. What is 920 take away 214?

14

Answer:

​706

15

media

Annotate your answer on the white space.

7. What is the sum of 999 and 567?

16

Answer:

​1 566

17

media

Annotate your answer on the white space.

8. What will you get if you divide 36 into 6?

18

Answer:

​6

19

media

Annotate your answer on the white space.

9. What number is 5 in the tens place, 7 in the ones place, 6 in the thousands place?

20

Answer:

​6 057

21

media

Annotate your answer on the white space.

10. What is 850 added to 150?

22

Answer:

​1 000

pattern-tertiary
Equation Expert

Show answer

Auto Play

Slide 1 / 22

SLIDE